„Memoria liturgică a Bisericii: Proscomidia – semnificaţia duhovnicească” este tema întâlnirii organizate mâine la Biserica Precupeţii Noi

În cadrul seriei de întâlniri catehetice susţinute la Centrul Parohial „Sf. Nicolae” al Bisericii Precupeţii Noi din Bucureşti se va vorbi duminică, de la ora 19:00, despre „Memoria liturgică a Bisericii: Proscomidia – semnificaţia duhovnicească”.

Evenimentul, organizat de Pr. Conf. Gheorghe Holbea, îi va avea ca invitaţi pe Arhim. Chiril Lovin, precum şi pe Daniel Mazilu care va participa prin teleconferinţă.

Conferinţa va fi precedată de participarea, începând cu ora 18:00, la vernisajul Expoziţiei de Icoane tradiţionale bizantine, organizat de Galeria Romană, bld. Lascăr Catargiu nr. 1, situată în vecinătatea bisericii.

Foto Credit: Ziarul Lumina

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Părintele Patapie Kavsokalivitul va vorbi la Cluj-Napoca despre „Sf. Paisie Aghioritul și Porfirie Kavsokalivitul și îndrumarea tinerilor”

Părintele Patapie Kavsokalivitul va susţine în 3 iunie, în Cluj-Napoca, o conferinţă despre „Sfinţii Paisie Aghioritul și Porfirie Kavsokalivitul și îndrumarea tinerilor”, anunţă Radio Renaşterea. Părintele Patapie Kavsokalivitul este iconar, aghiograf, doctor în teologie și…