Manifestare culturală dedicată mamelor creștine la Parohia Ortodoxă Valdemoro

Copiii și tinerii din cadrul Școlii Parohiale Sfinții Mărturisitori din Valdemoro, Spania, au organizat duminică, 12 martie 2017, un spectacol dedicat zilei de 8 martie. Evenimentul a avut loc în biserica parohială din localitatea spaniolă.

În cadrul spectacolului, au fost recitate poezii specifice ce au avut ca mesaj principal evocarea prin vers a personalităţii mamelor creștine.

Momentul central al manifestării l-a constituit recitalul de pian al tinerei Karina Varga Bora, elevă în anul I la Conservatorul de Muzică din Getafe. Aceasta a interpretat piesa Sonatina Nr. 6 (Vieneza), din creația lui W.A. Mozart.

La final, părintele paroh Dorin Sas a oferit copiilor și tinerilor daruri. Totodată, doamnele și domnișoarele prezente au primit câte o floare în semn de prețuire și recunoștință.

Următoarea manifestare culturală  va fi organizată în parohie la sfârşitul lunii iunie, la finalul anului școlar.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Vulturul Patriarhal - Foto comunicat

Precizări referitoare la ședințele de lucru ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și ale Sinodului Permanent din zilele de 17 și 18 august 2017

În ziua de joi, 17 august 2017, va fi prezentat și discutat referatul Cancelariei Sfântului Sinod privitor la propunerile Comisiei pentru Statut și regulamente referitoare la analizarea sesizărilor sau acuzațiilor aduse ierarhilor Bisericii Ortodoxe, precum…