Mănăstirea Sfântul Nicolae din Predeal: Numeroși credincioși au participat la Sfânta Liturghie oficiată de IPS Laurențiu

Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu a oficiat duminică, 16 iulie 2017, Sfânta Liturghie în biserica veche a Mănăstirii Sfântul Nicolae din Predeal, județul Brașov, informează site-ul oficial al mitropoliei. La slujbă au fost prezenți numeroși credincioși, precum și obștea așezământului monahal.

Mitropolitul Ardealului a liturghisit împreună cu un sobor de preoți și diaconi din care au făcut parte: duhovnicul așezământului monahal, protosinghelul Teofil Șerban, și alți slujitori ai sfintelor altare din Arhiepiscopia Sibiului.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, IPS Laurențiu a explicat credincioșilor înțelesul duhovnicesc al textului evanghelic în care a fost prezentată minunea vindecării slăbănogului din Capernaum și rugăciunea lui Iisus.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

PF Teofil: „După ce a conştientizat importanța sufletului, Sf. Gherasim de la Iordan a disprețuit comorile pământești de dragul bunurilor cerești”

În Patriarhia Ierusalimului a fost cinstit sâmbătă, conform calendarului iulian nerevizuit, Sfântul Gherasim de la Iordan. Cu acest prilej, PF Teofil a liturghisit împreună cu mai mulţi ierarhi şi clerici la Mănăstirea ocrotită de sfânt şi aşezată…