Liturghie arhierească în localitatea tulceană Sfântu Gheorghe

Preasfinţitul Părinte Visarion episcopul Tulcii a săvârşit duminică, 5 iulie 2015, Sfânta Liturghie arhierească în biserica din localitatea Sfântu Gheorghe, localitate aflată la vărsarea Dunării în Marea Neagră.

După cum informează Biroul de presă al Episcopiei Tulcii, Preasfinţia Sa a explicat pericopa evanghelică subliniind rolul pe care îl are rugăciunea, postul şi participarea la sfintele slujbe în viaţa creştinului în lupta acestora cu duhurile rele cât şi îndatorirea fiecăruia de a se apleca mai mult spre cele duhovniceşti în detrimentul celor lumeşti.

Mulţimea de credincioşi prezenţi au primit cu bucurie vizita Preasfinţitului Părinte Visarion, mulţi dintre împărtăşindu-se cu Trupul şi Sângele Mântuitorului Iisus Hristos.

La sfârşit Preasfinţia Sa l-a felicitat pe preotul paroh care dimpreună cu consiliul parohial şi primărie au refăcut biserica ce a suferit un grav incediu în urmă cu doi ani de zile. Biserica a fost restaurată şi consolidată iar lucrările de pictură în frescă sunt în curs de finalizare.

Comentarii Facebook


Știri recente

Preoții români din Serbia se formează pro-viață

O delegație formată din membri ai corpului profesoral de la Facultatea de Teologie din Timișoara s-a întâlnit la începutul săptămânii cu mai mulți preoți din Episcopia Daciei Felix, pentru un atelier pro-viață. Colocviul „Construim împreună…