Împlinim astăzi 9 ani de activitate media online

De nouă ani de zile suntem prezenţi în realitatea virtuală. Începând cu 16 iunie 2008 vă prezentăm zilnic evenimente din viaţa Bisericii Ortodoxe Române, dar şi informaţii legate de Ortodoxie în general.

Misiunea noastră este aceea de a reflecta implicarea Bisericii în lumea contemporană, evidenţiind astfel adevăratele valori după care trebuie trăită viaţa în Hristos.

Răspunzând cerinţelor jurnalistice actuale, suntem prezenţi începând cu luna octombrie 2015, şi în social media. Paginile oficiale ale Agenţiei de ştiri sunt:

În data de 27 octombrie 2016 am lansat prima aplicaţie de ştiri religioase din România pentru utilizatorii de Android. Aplicaţia oferă într-un format adaptat informaţii şi conţinut multimedia despre viaţa şi activitatea Bisericii Ortodoxe Române, atât din ţară cât şi din diaspora.

Aplicaţia Basilica.ro se actualizează în timp real, astfel utilizatorul este conectat 24/7 la toate evenimentele importante din Biserica Ortodoxă Română, dar și din celelalte Biserici Ortodoxe surori.

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Sesiune de admitere la extensia FTOUB din Roma

36 de candidați participă în perioada 21-23 septembrie 2017 la sesiunea de admitere a extensiei Facultății de Teologie Justinian Patriarhul, secțiunea Pastorală, din Roma. Prima probă a reprezentat-o testul de aptitudini socio-umane. La eveniment a…