Hristos se naşte în inimile tuturor

Copiii si tinerii din Parohia Sf. Nicolae – Tabacu din Bucureşti au avut un sfârşit de săptămână plin de bucurie duhovnicească. O bucurie pe care au împărtăşit-o şi au înmulţit-o.

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, un grup de creştini mari şi mici au plecat de la Biserica, încărcaţi cu multe daruri pentru bunicuţii care sunt asistaţi social la azilul de bătrâni de la Mironeşti – Jud. Giurgiu. Bucuria a fost foarte mare mai ales când micuţii creştini, ciocănind la uşa inimilor lor, au început să-i colinde, vestind Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos. Emoţiile au fost foarte mari din ambele părţi, mai ales ca lacrimile bătrânilor nu conteneau să brăzdeze obrajii împovăraţi de atâta suferinţă.

Şirul evenimentelor a continuat şi duminică, 14 decembrie, când după Sfânta Liturghie a avut loc concertul de Colinde, al copiilor din cadrul Parohiei, care în acest an a fost găzduit de Academia Română. Ca în fiecare an publicul a fost foarte impresionat deglasurile cristaline ale copiilor. Şi Moş Crăciun a fost impresionat, de aceea a venit încărcat cu daruri pentru toţi copii prezenţi. Tot în cadrul acestui eveniment, la final, s-a desfăşurat târgul “Bucurii de Crăciun” care a avut expuse spre vânzare obiecte meştesugite cu migală şi dragoste de copii şi tinerii din Parohiei.

“Este minunat cum timp de aproape 3 luni, creştinii parohiei noastre au lucrat cu atâta dăruire şi dragoste, jertfindu-şi din timpul lor pentru a-i bucura pe alţii. Putem spune acum, când am finalizat cu bine toate aceste proiecte ca nimic nu este mai odihnitor şi roditor decât lucru lângă Hristos”, a declarat coordonator Roxana Predoiu.

Comentarii Facebook


Știri recente