Hramul capelei spitalului „Munposan ’94”

Maica Domnului a fost cinstită în mod deosebit de cadrele medicale, angajații și pacienții Spitalului privat „MUNPOSAN ’94” din Capitală. Cu prilejul hramului Capelei instituției medicale, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. În cuvântul de învățătură, Preasfinția Sa a explicat semnificațiile sărbătorii Acoperământului Maicii Domnului, după cum aflăm de la TRINITAS TV.

În cadrul Sfintei Liturghii a fost oficiat un parastas pentru ctitorii și binefăcătorii instituției medicale, trecuți la Domnul.

Preasfinția Sa a vorbit la final despre activitatea Spitalului „MUNPOSAN ’94”, de la înființare, din anul 1993, și până în prezent. Centrul Medical de diagnostic și tratament „MUNPOSAN ’94” din București are profil chirurgical și este primul spital privat din România.

Capela „Acoperământul Maicii Domnului” a fost înființată în anul 1996, fiind târnosită 2 ani mai târziu. Lăcașul este dotat cu un sistem ce permite transmiterea slujbelor oficiate aici în toate saloanele și cabinetele spitalului.

Comentarii Facebook


Știri recente