Hramul Bisericii „Duminica Mironosițelor” din județul Maramureș

Credincioșii din comuna Strâmtura, județul Maramureș, au participat astăzi, 18 aprilie, la hramul Bisericii „Duminica Mironosițelor”. Slujba Sfintei Liturghii a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu Vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, la altarul de vară al bisericii.

Mai multe informații a oferit pentru TRINITAS TV, Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul care a spus: „Hramul mic care se ține de vreo zece, cincisprezece ani încoace adună o mulțime mare de credincioși din satele din împrejurimi. A fost o frumusețe procesiunea cu care am fost întâmpinați, copilași îmbrăcați în straie tradiționale și primirea cu călăreți. Credința oamenilor, prezența lor, răbdarea și frumusețea participării la slujbă, a credincioșilor din Maramureș, este unică”.

La hramul Bisericii „Duminica Mironosițelor” au participat, pe lângă miile de credincioși și reprezentanți ai autorităților locale.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Interviu cu directorul Centrului Sf. Alexandra Împărăteasa | „În societatea românească lipsa de sprijin este la fel de mare pe cât este de mare numărul de avorturi”, spune Alexandra Nadane

Femeile aflate în criză de sarcină au posibilitatea de a primi suport şi consiliere prin intermediul Centrului Sfânta Alexandra Împărăteasa din Capitală. Alexandra Nadane, directorul executiv al instituţiei, a oferit recent un interviu Revistei Q Magazine…