Finala Crosului „Campionii Bucuriei”, la Curtea de Argeş

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat joi, 8 octombrie 2015, cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Chiriarhul locului, faza finală a crosului pentru copii:Campionii Bucuriei, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei. Competiția a fost organizată în municipiul Curtea de Argeș pe o distanță de 1,8 km, între Biserica Domnească și Catedrala Arhiepiscopală.

La cros au participat 64 copii din clasele V-VIII, aceștia fiind câștigătorii fazelor locale desfășurate în protoieriile Eparhiei în acest an.

Festivitatea de premiere s-a organizat în fața Catedralei Arhiepiscopale, câștigătorii primind câte o cupă a Campionilor Bucuriei, dar și premii în bani și icoane cu cei patru sfinți ocrotitori ai Eparhiei Argeșului și Muscelului, bucurându-se și de întâlnirea cu fostul sportiv Helmut Duckadam.

Câștigătorii Finalei Campionii Bucuriei 2015, sunt:

Clasele VII-VIII, băieți:

1.Roşca George Alexandru, Piteşti.

2.Niță Ionuț,Topoloveni, Pitești.

3.Iordache Ionuț, Câmpulung Muscel.

Clasele V-VI, băieți:

1.Albu George Radu, Câmpulung – Mioarele

2.Chirilă Gabriel, Câmpulung Muscel

3.Negru Leontin, comuna Nucşoara

Clasele VII-VIII, fete:

1.Badea Andrada, Piteşti.

2.Grancea Elena, Costeşti.

3.Ivănescu Florentina, Piteşti.

Clasele V-VI, fete:

1.Olteanu Alexandra, Piteşti.

2.Stănculescu Nicoleta, Piteşti.

3.Ungureanu Adina, Piteşti.

***

Evenimentul sportiv desfășurat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a fost organizat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin implicarea directă a Părintelui Protosinghel, Caliopie Ichim, consilier eparhial, coordonator al proiectului general Campionii Bucuriei.

Comentarii Facebook


Știri recente