Filantropie într-o comunitate romă din Râmnicu Vâlcea

Mai multe familii de etnie romă din cartierul Colonie Nuci, Râmnicu Vâlcea, au fost vizitate de  Pr. Constantin Dragomir de la parohia Sfinţii Arhangheli și asistentul social Viorica Adriana Iancu de la Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Familiile vizate au primit marți, 14 februarie 2017, pachete cu alimente, jucării, obiecte de îmbrăcăminte și dulciuri, notează site-ul oficial al eparhiei.

În parohia Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Colonie Nuci au loc mai multe astfel de acțiuni umanitare. Beneficiarii care se află în atenția parohiei sunt copii, vârstnici, persoane cu dizabilități și victime ale violenţei domestice.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

„Duhovnicul Bucovinei” a fost pomenit la Putna

Părintele Arhimandrit Iachint Unciuleac, numit şi „Duhovnicul Bucovinei”, a fost pomenit sâmbătă la Mănăstirea Putna cu prilejul împlinirii a 20 ani de la trecerea în veşnicie. Slujba din 23 iunie a fost prezidată de Înaltpreasfinţitul…

Ziua universală a iei

24 iunie a devenit, odată cu anul 2013, Ziua Universală a Iei. Celebrarea iei româneşti în această zi a fost propusă acum cinci ani de comunitatea online „La Blouse Roumaine”, care a organizat în 20013…