Festivitate dedicată finalului de an școlar la Seminarul Teologic de la Mănăstirea Prislop

Preasfințitul Părinte Gurie a participat la festivitatea dedicată finalului de an școlar de la Seminarul Teologic Sfânta Ecaterina al Mănăstirii Prislop. Evenimentul a avut loc în data de 16 iunie 2017.

Festivitatea a debutat cu un program artistic în cadrul căruia s-au recitat poezii și s-au cântat pricesne și cântece patriotice. Episcopul Devei și Hunedoarei a rostit un cuvânt de învățătură despre pogorârea Sfântului Duh.

De asemenea, ierarhul a felicitat elevele Seminarului Teologic pentru rezultatele deosebite obținute pe parcursul acestui an școlar, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La final, părintele Gabriel Basa, inspector școlar pe disciplina Religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, a prezentat elevele care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele naționale la disciplinele religioase, dăruindu-le premii.

Totodată, maica Petronia, Director al Seminarului Teologic, a înmânat premiile pentru rezultatele deosebite la învățătură.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Hramul Bisericii Sf. Ilie din Galaţi (4)

Sfântul Ilie cinstit la Galaţi

IPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a oficiat astăzi Sfânta Liturghie la Biserica din cartierul gălăţean Micro 17. Lăcaşul de cult şi-a serbat ocrotitorul, pe Sfântul Profet Ilie. Sfântul Ilie, unul dintre cei mai importanţi…