Festivalul Gavriil Musicescu | Concert internațional și lansare de carte la Biblioteca Centrală Universitară din Iași

Ierodiaconul Meletius Shattahi, protopsaltul Antonios Aetopoulos, Corul psaltic Chivotul al Arhiepiscopiei Iașilor și Formația de muzică psaltică Basileus a Seminarului Teologic din Iași au concertat duminica aceasta de la ora 18:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Iași.

Concertul din 2 iulie 2017 a avut loc în cadrul celei de-a cincea ediții a Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu, care se desfășoară în Iași, informează doxologia.ro.

Manifestarea a fost organizată împreună cu Editura Doxologia, care a lansat  în aceeași seară volumele Sâmbăta lui Lazăr, Peştele pe uscat, Nordul extatic şi Cincizeci de ierni pe Muntele Fuji ale Pr. Dorin Ploscaru.

Astăzi, Ierod. Meletius Shattahi, protopsalt al Catedralei din Damasc şi dirijor al Corului ortodox Lyra al Patriarhiei Ortodoxe a Antiohiei şi a întregului Rasărit, va susține un concert și o conferință la Ateneul din Iași începând cu ora 18:00. Părintele va purta discuţii interactive cu publicul despre situaţia din Siria.

Nouă zile de concerte la Iași: Festivalul-Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu (Programul evenimentelor)

A cincea ediție a Festivalului – Concurs Coral Internațional pentru Tineret Gavriil Musicescu va avea loc la Iași în perioada 1-9 iulie 2017, informează doxologia.ro. Festivalul organizat de Asociaţia Iubire şi Încredere oferă publicului ieşean nouă zile de experiențe muzicale şi culturale alături de peste 30 de coruri şi personalităţi de renume internațional din România,…

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente