Expoziția „Icoana, rază spre rai a creștinilor” la Sibiu

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Terezianum din Sibiu a organizat recent expoziția intitulată Icoana, rază spre rai a creștinilor, notează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Evenimentul a avut loc la Centrul de Informare Turistică. Acesta a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria Sibiu.

În cadrul manifestării culturale au fost prezentate icoane realizate de elevi de la diferite școli din municipiu. La vernisajul expoziției au fost prezenți reprezentanți ai Departamentului pentru Tineret din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, precum și creatori populari.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…

Revista Chemarea Credinţei – numărul 51

A apărut numărul 51 (Septembrie– Octombrie 2017) al revistei Chemarea Credinţei, publicaţia Patriarhiei Române adresată copiilor și familiei creștine. În acest număr, editorialul Din înțelepciunea copiilor este redactat de Ionuț Gerorge Mihăeș.Textul are titlul Sfinte…