Eveniment dedicat poetului Mihai Eminescu la București

ASCOR București organizează  o serie de activități dedicate lui Mihai Eminescu cu ocazia împlinirii a 167 de ani de la nașterea poetului.

Manifestările vor debuta sâmbătă, 14 ianuarie 2017, cu slujba Parastasului care va avea loc la Cimitirul Bellu din București, ne-a precizat Gheorma Andreea, vicepreședinte ASCOR București.

Parastasul va fi urmat de un cenaclu literar dedicat marelui poet. Evenimentul va avea loc în data de 15 ianuarie 2017, la sediul ASCOR București. În cadrul cenaclului vor fi  organizate dezbateri și ateliere de creație. De asemenea, cei prezenți vor recita poezii scrise de Mihai Eminescu.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Patriarhul Ecumenic: Sunteți copiii erei Facebook și Instagram, dar deprinderile acestei epoci nu vă lasă să vă bucurați de comunicarea cu persoana celuilalt

Patriarhul Ecumenic Bartolomeu a primit vineri la reședința sa patriarhală pe elevii, profesorii și ceilalți participanți la cea de a 6-a Conferință Internațională a Elevilor, care are loc la Liceul Zografion din Constantinopol, dedicată scriitorului…