Donează sânge, salvează o viață! a ajuns la ediția cu numărul 13. Alătură-te și tu demersului!

Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcții din București și cu Centrul de Transfuzie Sanguină din Capitală, organizează ediția cu numărul 13 a campaniei umanitare Donează sânge, salvează o viață!.

Acțiunea umanitară are loc în perioada 15-17 martie 2017. Locația evenimentului este în sala de sport a Universității Tehnice din București.

Campania Donează sânge, salvează o viață! se desfășoară de mai bine de trei ani. Voluntarii de la Paraclis au reușit să antreneze în aceste acțiuni credincioși și instituții din toată țara, scopul fiind nu doar acela de a completa rezerva de sânge, ci și de a de a crește gradul de conștientizare asupra necesității donării.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Catavasier

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut cartea Catavasier sau Octoih Mic. Cartea cuprinde: Cântările Învierii pe cele opt glasuri, Polielee și Mărimuri, Catavasiile de peste an și alte cântări de trebuință din…

PS Sofronie: Avem datoria să păzim unitatea Bisericii

Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, a sfințit duminica aceasta biserica cimitirului parohial din Husasău de Criș, informează Pr. Cristian Rus, consilier cultural și relații mass-media al Eparhiei. După târnosirea locașului cu hramurile Învierea lui Lazăr…