Donează sânge, salvează o viață! a ajuns la ediția cu numărul 13. Alătură-te și tu demersului!

Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, în parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcții din București și cu Centrul de Transfuzie Sanguină din Capitală, organizează ediția cu numărul 13 a campaniei umanitare Donează sânge, salvează o viață!.

Acțiunea umanitară are loc în perioada 15-17 martie 2017. Locația evenimentului este în sala de sport a Universității Tehnice din București.

Campania Donează sânge, salvează o viață! se desfășoară de mai bine de trei ani. Voluntarii de la Paraclis au reușit să antreneze în aceste acțiuni credincioși și instituții din toată țara, scopul fiind nu doar acela de a completa rezerva de sânge, ci și de a de a crește gradul de conștientizare asupra necesității donării.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…