Donație pentru copiii de la Centrul social creştin „Sf. Ier. Nicolae” al Arhiepiscopiei Târgoviştei

Cu binecuvântarea Înaltpresfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, miercuri, 03 august 2016, copiii din cadrul Centrului Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei au primit în dar un computer nou, în valoare de aproximativ 1.500 lei, necesar activităţilor educaţionale. Donația a fost posibilă cu ajutorul Părintelui Protoiereu Sorin Neculaescu – Protopopiatul Târgovişte Sud şi al preoţilor Parohiei Băleni Sârbi.

În urma finalizării lucrărilor de curăţenie generală la apartamentul social realizate în perioada desfășurării taberei la mare pentru copii, a fost săvârşită o slujbă de binecuvântare a aşezământului social.

0120308

Acţiunea socială face parte din categoria activităţilor dedicate Anului omagial al educaţiei religioase al tineretului creştin ortodox în Arhiepiscopia Târgoviştei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…