Donație pentru copiii de la Centrul social creştin „Sf. Ier. Nicolae” al Arhiepiscopiei Târgoviştei

Cu binecuvântarea Înaltpresfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, miercuri, 03 august 2016, copiii din cadrul Centrului Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei au primit în dar un computer nou, în valoare de aproximativ 1.500 lei, necesar activităţilor educaţionale. Donația a fost posibilă cu ajutorul Părintelui Protoiereu Sorin Neculaescu – Protopopiatul Târgovişte Sud şi al preoţilor Parohiei Băleni Sârbi.

În urma finalizării lucrărilor de curăţenie generală la apartamentul social realizate în perioada desfășurării taberei la mare pentru copii, a fost săvârşită o slujbă de binecuvântare a aşezământului social.

0120308

Acţiunea socială face parte din categoria activităţilor dedicate Anului omagial al educaţiei religioase al tineretului creştin ortodox în Arhiepiscopia Târgoviştei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Pastorale Crăciun 2017 | PS Ignatie către părinţi: De modul cum le transmiteţi credinţa Bisericii noastre copiilor, depinde frumuseţea şi curăţia neamului nostru românesc

Episcopul Huşilor atrage atenţia în scrisoarea pastorală transmisă cu prilejul Sărbătorii Naşterii Domnului asupra provocărilor cu care se confruntă tinerii în ziua de astăzi. Părinţii au o mare responsabilitate, întrucât de modul cum le este…