Documentarul „Părintele Stăniloae” imprimat pe DVD

Considerat de Olivier Clement „cel mai mare teolog ortodox al secolului XX”, Părintele Dumitru Stăniloae a fost și continuă să fie prețuit atât în spațiul românesc, cât și în străinătate. Lucrările sale teologice, traduse în limbi străine (franceză, germană, engleză, greacă, rusă), sunt cercetate atât de ortodocși cât și de creștinii altor confesiuni.

Părintele Stăniloae a unit armonios, în personalitatea sa, preotul ortodox cu teologul de mare iubire și cuprindere, preotul căsătorit preocupat de Filocalie, omul înaintat în zile, dar cu duhul tânăr.

Filmul „Părintele Stăniloae” este un documentar, oferit de TRINITAS TV, care desfășoară firul biografiei Părintelui și care ne arată cum a fost receptat marele teolog în conștiința celor pe care i-a marcat prin prezența sa, prin influența directă și prin excepționala as operă.

Puteți achiziționa DVD-ul „Părintele Stăniloae” de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), Galeriile „Cuvântul Vieții”, prin comandă pe internet la adresa magazin@editurapatriarhiei.ro, precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente