Documentar despre Părintele Stăniloae

Vreme de mai bine de 45 de ani s-a dedicat traducerii Filocaliei, a fost unul dintre cei mai de seamă dogmatiști ai Bisericii Ortodoxe Române, autor a numeroase lucrări care sunt căutate și traduse în numeroase limbi, nu doar de teologi ortodocși ci și de alte cofesiuni. Părintele Dumitru Stăniloae, cel mai mare teolog român contemporan! TRINITAS TV a realizat un documentar despre viața și opera părintelui, apărut recent pe DVD. Filmul a fost realizat de Ștefania Coșuleanu.

DVD-ul cu filmul „Părintele Dumitru Stăniloae. Mărturii și Evocări” poate fi cumpărat de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile „Cuvântul Vieţii” (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul „Librăria Ortodoxă” (Bdul Regina Maria, Nr.1) sau prin comandă pe internet accesând secțiunea Magazin a site-ului trinitastv.ro.

Magazinul de obiecte, cărţi şi veşminte bisericeşti „Librăria Ortodoxă“ din București are, până pe 31 martie, o promoţie. Preţurile tuturor produselor aflate în gestiune sunt reduse cu 25%.

Comentarii Facebook


Știri recente