Daruri pentru tinerii de la centrul CITO Tabacovici Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, prin colaborarea doamnei Erika Stark (director general DGASPC Arad) și prin implicarea domnului Ban Emilian (Șef CITO Tabacovici) și a domnuluiSorin Roșca(Inspector la DGASPC Arad), vineri, 26 februarie 2016, s-a desfăşurat o activitate cu caracter social-filantropic destinată celor 20 de beneficiari din cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională Tabacovici al DGASPC Arad, a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial.

Tinerii prezenți în incinta Centrului au fost vădit bucuroși de darurile primite cu această ocazie. Atmosfera din timpul întâlnirii a fost una călduroasă, toți beneficiarii arătându-se bucuroși, încercând, după puterile și capacitățile fiecăruia, să-și exprime mulțumirea.

CITO Tabacovicieste un centru de tip rezidențial care se adresează persoanelor cu dizabilități și asigură în principal găzduire, îngrijire, recuperare, reabilitare și reintegrare socială și profesională pe o perioadă determinată sau nedeterminată beneficiarilor.

Comentarii Facebook


Știri recente