Daruri pentru persoanele în vârstă

daruri-pentru-persoanele-in-varsta

Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Muceniță Sofia” din București au susținut marți, 08 martie 2016, un program artistic dedicat persoanelor aflate în grija căminului de bătrâni al Mănăstirii Christiana. Cei mici au interpretat cântece și poezii dedicate mamei.

La final, copiii au oferit persoanelor în vârstă flori și mărțișoare confecționate de ei. La rândul lor, cei mici au primit din partea așezământului social daruri simbolice.

Ne-am bucurat de vizita copiilor de la Centrul de zi «Sfânta Muceniță Sofia». Este o legătură de suflet între doamnele din căminul nostru și copiii de la centrul de zi, o legătură care s-a construit treptate prin vizitele repetate și care a ajuns o adevărată tradiție. Copiii ne-au emoționat prin programul artistic pe care l-au pregătit și prin mărțișoarele pe care le-au confecționat și le-au oferit. La rândul nostru, am dorit să le întoarcem darul și le-am oferit o revistă educativă pentru copii, un mărțișor și un sfințișor dat în cinstea Sfinților 40 de Mucenici din Sevasta Armeniei”, a declarat pentru TRINITAS TV monahia Dositea Savin, coordonatorul Căminului de bătrâni al Mănăstirii Christiana.

În cadrul căminului de bătrâni al Mănăstirii Christiana sunt găzduite 24 de persoane.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
Patriarhul României şi Patriarhul Alexandriei

Mesaj de felicitare adresat Patriarhului Teodor al II-lea al Alexandriei. 12 ani de la întronizare ca Întâistătător al Bisericii Alexandriei şi Întregii Africi

24 octombrie 2016 Preafericirii Sale TEODOR al II-lea, Papă şi Patriarh al Alexandriei şi al Întregii Africi   Preafericirea Voastră, La cea de a douăsprezecea aniversare de la întronizarea Preafericirii Voastre ca Întâistătător al Bisericii…