Daruri de la românii din Viena pentru copiii din România

În ultimele trei săptămâni, la Biserica Sfântul Antonie din Viena, păstorită de Pr. dr. Ioan Moga, s-au strâns peste 170 de cadouri pentru copii proveniti din familii defavorizate din România. Iniţiativa face parte din proiectul de voluntariat shoebox, desfăşurat în toată ţara şi peste hotare.

Primele 90 de cadouri pregătite cu multă dragoste de către enoriaşii Bisericii Sfântul Antonie din Viena au ajuns la Arad în data de 08 decembrie 2015, unde au fost împărţite copiilor de către Arhim. Teofan Mada, vicar administrativ al Arhiepiscopiei Aradului.

Alte 120 de cadouri, din care 40 provin de la Parohia Klagenfurt pastorită de pr. Visarion Ipati, vor fi transportate în aceste zile la centre sociale pentru copii, majoritatea darurilor fiind dedicate aşezământului de la Valea Plopului aflat sub îngrijirea Părintelui Nicolae Tănase.

Mărinimia tuturor celor care au pregătit aceste cadouri împărţite pe categorii de vârstă, dar şi efortul organizatoric al celor care au sortat, împachetat şi transportat toate darurile (prezb. Patricia Moga, Mădălina Cibu, Claudia Badiu, Viorel Rotarciuc şi Mihail Suta) arată încă o dată dragostea românilor de peste hotare pentru copiii din ţară.

Comentarii Facebook


Știri recente