Dăruind vei dobândi: Campania Donează sânge, Salvează o viaţă! la Mizil

Locuitorii orașului Mizil, județul Prahova, au avut ocazia să îi ajute pe cei aflați în nevoi prin participarea la campania Donează sânge! Salvează o viaţă. La eveniment au fost prezenți: membrii Ligii Tinerilor Creştini Ortodocşi Români – filiala Mizil, doamna doctor Georgeta Hanganu și reprezentanți ai Centrului de Transfuzie Sanguină din Ploieşti.

Potrivit părintelui diacon Alexandru Croitoru, Preşedinte LTCOR – filiala Mizil, acțiunea de donare sânge ce a avut loc sâmbătă, 8 iulie 2017, s-a dorit a fi un îndemn la voluntariat şi o sensibilizare a semenilor.

Nu este greu să faci un bine atunci când vrei cu adevărat acest lucru, cu atât mai mult cu cât acest bine folosește semenului aflat în nevoie. Faptele bune aduc omului mulţumirea sufletească pe care o are în momentul în care ajută pe cineva, conform principiului biblic: Dăruind, vei dobândi!, a spus părintele diacon.


Campania Donează sânge, salvează o viaţă! este un program prin care se urmăreşte, pe lângă activităţile de donare de sânge, şi o informare a publicului cu privire la nevoia de sânge pentru transfuzii din sistemul medical românesc.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…

Primire călduroasă a Patriarhului Daniel la Curtea de Argeș. Preafericirea Sa va participa la evenimentele dedicate celor 500 ani de existență a ctitoriei Sfântului Neagoe Basarab

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a ajuns luni seară la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, unde a fost întâmpinat de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, și de sute de credincioși, între…