„Cutia cu papucei” – acțiune filantropică a voluntarilor de la Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași

Voluntarii de la Colegiul Sfântul Nicolae din Iași au organizat duminică a zecea ediție a proiectului Cutia cu papucei pentru ei.

Acțiunea filantropică din 12 martie 2017 a avut loc în localitatea Curagău din județul Iași, informează doxologia.ro.

După participarea la Sfânta Liturghie în Biserica Parohiei Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, 21 de copii proveniți din familii cu posibilități financiare limitate au primit în dar încălţăminte și pachete cu dulciuri.

Slujba a fost oficiată de Pr. Paroh Dragoş Bălinişteanu, care a apreciat gestul umanitar drept unul de încurajare pentru micii credincioși.

Copiii au nevoie să ştie că îi iubim, că suntem atenţi la nevoile lor. Eu cred că papuceii nu doar le vor încălzi picioarele, ci îi vor ajuta să facă mai optimişti un pas în drumul greu al vieţii pe care îl parcurg, a precizat Pr. Dragoş Bălinişteanu.

Resursele materiale folosite pentru achiziţionarea papuceilor au provenit din donaţii şi din activităţile caritabile organizate sau susținute de voluntarii Colegiului Sfântul Nicolae.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Catavasier

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut cartea Catavasier sau Octoih Mic. Cartea cuprinde: Cântările Învierii pe cele opt glasuri, Polielee și Mărimuri, Catavasiile de peste an și alte cântări de trebuință din…

PS Sofronie: Avem datoria să păzim unitatea Bisericii

Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, a sfințit duminica aceasta biserica cimitirului parohial din Husasău de Criș, informează Pr. Cristian Rus, consilier cultural și relații mass-media al Eparhiei. După târnosirea locașului cu hramurile Învierea lui Lazăr…