Curs de Public Speaking la Buzău

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Buzău, a organizat, vineri, 24 aprilie 2015, proiectul Public Speaking (Discurs Public), susţinut de Dna Amalia Sterescu, International Public Speaker şi Career Transition Coach, fondator al „Public Speaking School“, informează arhiepiscopiabzvn.ro.

„A fost o mare plăcere pentru mine să revin la Buzău, de data aceasta, nu în calitate de elev al Liceului «Mihai Eminescu», ci în calitate de profesionist, pentru a livra un program de Public Speaking acestor profesionişti în domeniile lor. Ce au învăţat astăzi? Au învăţat să-şi formuleze discursurile, să le dea o structură, au învăţat că a face Public Speaking nu înseamnă să vorbeşti despre tine, ci să dăruieşti un concept, o idee, un mesaj pe care oamenii ce îl ascultă să îl poată pune în aplicare în activitatea lor sau în viaţa lor personală. Sper, de asemenea, să revin, dacă vor mai fi organizate şi alte evenimente, iar eu sper că acesta a fost doar un început, un început promiţător, şi să reuşim să investim mai mult în educaţia profesioniştilor din Buzău, nu numai în sistemul public, ci şi în sistemul privat, pentru că este nevoie de astfel de evenimente de dezvoltare, întrucât numai aşa putem progresa“, a declarat Amalia Sterescu, International Public Speaker.

La eveniment au participat tineri, cu vârste între 18 şi 35 de ani, specialişti în domeniul Comunicării şi Relaţiilor Publice, din cadrul instituţiilor publice buzoiene, şi reprezentanţi ai audiovizualului local.

„Scopul organizării acestui eveniment de «Mastering Public Speaking» este acela de a abilita grupul ţintă pentru identificarea ariilor personale de expertiză, utilizarea unor tehnici de succes privind discursul public, gestionarea relaţiilor cu organizatorii de evenimente şi cu auditoriul, inserarea mesajelor de brand şi a poveștilor de succes. Ne exprimăm convingerea că, în Anul comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur – cel mai mare orator al Bisericii creştine – cele două instituţii din Buzău vor reuşi ca, prin acest demers formativ, actualizat la cerinţele pieţei europene a muncii, să ofere tinerilor cărora li se adresează şansa deprinderii şi dezvoltării unor competenţe de comunicare şi prezentare profesionale, promovate în condiţii de leadership internaţional, în perspectiva optimizării relaţiilor publice locale şi judeţene“, a precizat co-organizatorul proiectului, Pr. Prof. Cristian Marius Dima, consilier la Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Comentarii Facebook


Știri recente