Copii de la Centrul Social Pro Vita în vacanţă la Mănăstirea Caraiman

copii-de-la-centrul-social-pro

La inițiativa şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, 200 de copii din Centrul Social Pro Vita pentru născuți și nenăscuți al Parohiei Valea Plopului din Arhiepiscopia Bucureştilor, împreună cu alţi copii din comunitatea parohială, au participat la o tabără organizată în vacanța intersemestrială la Centrul social-pastoral Sfânta Cruce de la Mănăstirea Caraiman, județul Prahova, după cum informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Timp de o săptămână copiii au beneficiat de masă gratuită, iar părintele arhimandrit David Petrovici, stareţul mănăstirii, s-a îngrijit de buna desfăşurare a activităţilor educaţionale şi recreative pentru copii.

Ne-am bucurat de faptul ca am putut reveni cu copiii, aici, la Mănăstirea Caraiman, pentru a doua oară în această iarnă, mai ales că am fost sprijiniți în acest demers de Părintele Patriarh Daniel, căruia îi mulţumim pe această cale”, a declarat Părintele Nicolae Tănase, parohul de la Valea Plopului.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
20160414022835

Precizare

În mediul online a apărut în ziua de 22 iulie 2016 articolul intitulat “Aici sunt banii dumneavoastră: Catedrala Mântuirii Neamului a ajuns la 12 etaje înălţime, cu banii enoriaşilor vasluieni!”, în care se face afirmaţia…

2

Sfinţirea bisericii parohiei Goioasa, jud. Bacău

Biserica cu hramul Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, din parohia Goioasa, comuna Agăş, Protopopiatul Moineşti, jud. Bacău, a fost sfinţită duminică, 24 iulie 2016, informează site-ul oficial al Eparhiei Romanului şi Bacăului. Slujba…