Conferinţă despre familie la Giurgiu

Cu binecuvântarea Preasfintitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Biserica Buna Vestire din Giurgiu, a avut loc vineri, 19 februarie, conferinţa:Familia în pericol?, informează site-ul oficial al eparhiei Giurgiului.

Evenimentul a fost organizat,în contextul „Anului omagial 2016 al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox”, de către Coaliția pentru Familie, în colaborare cu A.P.O.R. – filiala Giurgiu.

Invitați de seamă ai evenimentului au fost dr. Pavel Chirilă, Prof. Narcisa Alexandreanu și jurnalistul Ioan Șolea.

Mesajul Preasfintitului Parinte Episcop Ambrozie a fost transmis de către Preacuviosul Părinte Arhim. Teodor Serban, Vicar Administrativ al Episcopiei Giurgiului.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

500 ani de la sfinţirea Catedralei din Argeş | ‘Ctitoria Sfântului Neagoe Basarab exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc’ – Patriarhul Daniel

Sfântul Neagoe Basarab a fost un bun român și un creștin ortodox cu deschidere universală. Astfel, această ctitorie a sfântului domnitor exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc, a evidențiat Părintele Patriarh Daniel în predica…