Concertul tradițional de colinde al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Duminică, 18 decembrie 2016, a avut loc, la Teatrul municipal Tony Bulandra din Târgovişte, Concertul extraordinar de colinde, organizat de Arhiepiscopia Târgoviștei. La eveniment a fost prezent Înaltpreasfinţitul Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei.

Concertul a fost susţinut de Corala Arhiepiscopiei Târgoviştei şi de Grupul Coral bărbătesc Valachia Christiana, ambele dirijate de Mihail Vlădăreanu, notează site-ul oficial al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Spectacolul s-a bucurat de participarea extraordinară a cunoscuților artiști: mezzosoprana Ştefania Chiţulescu, basul Marius Boloș, soprana Elena Dragomir, mezzosoprana Rebecca Pelmuș, soprana Anabela Georgescu și tenorul Vlad Miriță.

În cuvântul rostit, Înaltpreasfinția Sa a subliniat că Nașterea lui Iisus Hristos reprezintă începutul civilizației creștine europene, cu inefabilele sale principii de credință și morală, care au transformat din temelii lumea, înnoind-o și transfigurând-o.

La final, ierarhul a prezentat Almanahul bisericesc pe anul 2017 al Eparhiei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

PS Nicodim, de 16 ani Episcop

Preasfinţitul Părinte Nicodim, Episcopul Severinului și Strehaiei, aniversează astăzi împlinirea a 16 ani de Arhierie. Cu acest prilej, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel i-a transmis Preasfinţiei Sale un mesaj de felicitare. Ierarhul s-a născut la 6…