Concert caritabil la Timișoara

Colegiul național de artă ‘Ion Vidu’ Timișoara a organizat Marți, 22 mai, ora 17:00, un concert caritabil în beneficiul bisericii studenților cu hramul ‘Buna Vestire’. Acțiunea a fost demarată la inițiativa elevilor și a avut loc în Sala de concerte ‘Mihai Perian’.

‘Astăzi suntem tot mai mulți cei care ne dorim să ridicăm în campusul universitar o biserică. Efortul acestor elevi și profesori reprezintă o jertfă adusă Domnului și, în același timp, un exemplu de maturitate spirituală’, a precizat pr. Marius Ioana, parohul bisericii studenților cu hramul ‘Buna Vestire’.

După cum ne informează Ziarul Lumina, Ed. de Banat, programul concertului a fost constituit din lucrări ale compozitorilor: G. Caccini, J. S. Bach, W. A. Mozart, C. M. von Weber, G. Verdi, P. I. Ceaikovski, L. van Beethoven ș.a.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

500 ani de la sfinţirea Catedralei din Argeş | ‘Ctitoria Sfântului Neagoe Basarab exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc’ – Patriarhul Daniel

Sfântul Neagoe Basarab a fost un bun român și un creștin ortodox cu deschidere universală. Astfel, această ctitorie a sfântului domnitor exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc, a evidențiat Părintele Patriarh Daniel în predica…