Cerc pastoral în Protopopiatul Ploieşti Nord

La Parohia Olarii Vechi din Protopopiatul Ploieşti Nord s-au desfăşurat, joi, 25 februarie 2016, lucrările Cercului pastoral nr. 2, după cum ne informează secretariatul Protopopiatului Ploieşti Nord.

În biserica Parohiei Olarii Vechi a fost oficiată Taina Sfântului Maslu de către un sobor de preoţi din care a făcut parte Părintele Adrian Matei – Protopopul Protoieriei Ploieşti Nord, Părintele Mihăiţă Stroe – Protopopul Protoieriei Ploieşti Sud şi Părintele Grigore Melnic – Protopopul Protoieriei Câmpina.

La sfârşitul slujbei, Părintele Protopop Adrian Matei a instalat pe Preotul Constantin Liviu Bezdedeanu în postul de preot coslujitor la Parohia Olarii Vechi.

Părintele Cornel Neagu a susţinut referatul cu tema: „Formarea duhovnicească a tinerilor”, în contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tinerilor.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…

Patriarhul Daniel la Curtea de Arges

Primire călduroasă a Patriarhului Daniel la Curtea de Argeș. Preafericirea Sa va participa la evenimentele dedicate celor 500 ani de existență a ctitoriei Sfântului Neagoe Basarab

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a ajuns luni seară la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, unde a fost întâmpinat de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, și de sute de credincioși, între…