„Campionii Bucuriei Sociale” la Protoieria Mioveni

O nouă etapă a proiectului Campionii Bucuriei Sociale, din cadrul Protoieriei Mioveni s-a desfășurat marți, 16 martie 2016.

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, se desfășoară la nivel de protoierii, după un program stabilit de Permanența Centrului Eparhial, activități social-filantropice. Acestea au în vedere sprijinul familiilor sărace, cu mulţi copii sau în pragul abandonului școlar, bolnavi și bătrâni, subliniază protosinghel Caliopie Cristian Ichim, Consilier responsabil de sectoarele Economic-Financiar și Construcții Bisericești din Eparhia Argeșului și Muscelului.

Beneficiarii sunt aleși în urma unor anchete sociale în care au fost urmărite cazurile cu venituri foarte mici, dar și problemele de sănătate foarte grave. O atenție deosebită o primesc bătrânii, bolnavii fără familie, precum și copiii pentru care există riscul abandonului școlar.

Au susţinut proiectul parohiile din Cercul nr. 7 pastoral: Lucieni, Hârtiești, Bătiești, Bârzești, Vulturești de Sus, Vulturești de Jos, Huluba.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Părintele Patriarh și-a serbat ocrotitorul spiritual în comuniune liturgică. IPS Laurențiu: Ne este pildă și model de slujire și de propovăduire a adevărului mântuitor

Ne este pildă și model de slujire și de propovăduire a adevărului mântuitor, a spus IPS Laurențiu în cuvântul de felicitare adresat Patriarhului Daniel de ziua sa onomastică. Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a oficiat duminică,…