Campania umanitară „Să îmbrăcăm un copil”, la Parohia Toledo – Spania

În perioada Postului Mare, în parohia Toledo s-a realizat campania umanitară intitulată Să îmbrăcăm un copil, dedicată copiilor nevoiași din parohia Corbu Nou din județul Brăila.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și sprijinul dumneavoastră, al celor care ne-ați fost mereu alături în toți acești ani, am reușit să ducem la bun sfârșit această campanie, care s-a concretizat într-o frumoasă colaborare între parohia noastră și parohia Corbu Nou din județul Brăila. Campania a fost gândită ca un gest de solidaritate și dragoste față de copiii săraci de acolo și a constat în trimiterea unor cutii de carton pline de haine noi, încălțăminte, dulciuri, rechizite și alte lucruri utile, unui număr de 17 copii din această parohie”, a precizat Prezb. Alina Diana Voinea.

Campania umanitară a fost posibilă datorită colaborării deosebite între Parohia Corbu Nou din județul Brăila şi Parohia Toledo.

„Cu sprijinul și efortul deosebit al părintelui paroh, Ciprian Popescu și al doamnei preotese Rodica Popescu, au fost selectați acești copii, datorită situației deosebite în care se află, unul dintre ei fiind afectat de o boală gravă și imobilizat în scaunul cu rotile. Acestora li s-au luat măsurile exacte la haine și încălțăminte, pentru ca lucrurile trimise de aici, din Spania, să corespundă exact măsurilor acestora. Spre bucuria celor care s-au implicat sufletește și material în această campanie, darurile au ajuns cu bine și au fost înmânate copiilor chiar în a doua zi de Înviere. Mulțumim tuturor credincioșilor parohiei care s-au implicat activ în această campanie și care au reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu ca, în această perioadă luminată de Învierea Domnului, să bucure un suflet de copil”, a mai spus Prezb. Alina Diana Voinea

Comentarii Facebook


Știri recente