Campania Patriarhiei Române „Dăruieşte viaţă. Vino să donezi sânge!”, la Academia de Poliţie

150 de studenți și cadre didactice au donat sânge, în cadrul Campaniei „Dăruieşte viaţă. Vino să donezi sânge!” derulată de Patriarhia Română. Evenimentul a avut loc miercuri, 16 martie 2016, la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“ din Capitală.

Campania Patriarhiei Române a început de luni, la Academia de Poliţie, şi se desfăşoară până vineri. Iar săptămâna viitoare, luni, studenţii din cadrul Facultăţii de Pompieri vor putea dona sânge, în cadrul campaniei. De marţi până vineri, voluntarii acţiunii se vor afla la Universitatea Tehnică de Construcţii București, alături de studenţii care vor dona sânge”, a precizat Răzvan Radu, voluntar la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului din Bucureşti.

Iniţiatorul Campaniei „Dăruieşte viaţă. Vino să donezi sânge!“ este Arhim. Ciprian Grădinaru, slujitor la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului. Campania desfăşurată de Patriarhia Română are sprijinul cadrelor medicale de la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi al voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente