Campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, la Mizil

La Mizil a avut loc marți, 6 septembrie 2016, o nouă etapă a campaniei Patriarhiei Române Donează sânge! Salvează o viaţă! Campania, aflată la a treia ediție, s-a desfășurat la iniţiativa şi cu implicarea Ligii Tinerilor Creştini Ortodocşi Români – filiala Mizil, precum și a membrii de la Centrul de Transfuzie Sanguină din Ploieşti, după cum ne-a precizat Diacon Alexandru Croitoru.

Acţiunea de donare de sânge încununează o săptămână plină de activităţi. Unii din membrii L.T.C.O.R. – filiala Mizil au participat la Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din toată lumea desfăşurată la Bucureşti, iar alţii au participat sâmbătă, 3 septembrie 2016, la Sala Sporturilor din Mizil la meciul de handbal organizat în scop caritabil, pentru a strânge fonduri necesare tratamentului unui băieţel diagnosticat cu o tumoare. 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Nominalizări în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială pentru Radio și TV Trinitas

Realizatorii Irina Chiriac, de la Radio Trinitas și Raluca Mihalache, de la Trinitas TV, sunt nominalizați la Premiul pentru jurnalism, în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială, ediția 2018. Irina Chiriac este realizatoarea emisiunii Reportajele Radio Trinitas, care promovează necunoscuții de…