Biserica este alături de familiile victimelor incendiului din Clubul Colectiv

50 de voluntari ai Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, coordonaţi de părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru, au donat sâmbătă, 07 noiembrie 2015, alimente şi produse sanitare în patru spitale din Bucureşti: Elias, Bagdasar-Arseni, Floreasca şi Municipal. Părinţii victimelor exploziei din Clubul Colectiv precum şi cadrele medicale au primit din partea voluntarilor pachete cu alimente, sandwichuri, fructe (banane, mere, struguri, portocale), apă plată, apă minerală, sucuri şi dulciuri.

„Suntem alături de familiile îndoliate care şi-au pierdut copiii în tragedia din Club Colectiv. Suntem alături şi de toţi cei aflaţi în suferinţă, de cei care se zbat între viaţă şi moarte. Noi îi pomenim la fiecare rugăciune şi Biserica se roagă pentru sănătatea, pacea şi liniştea acestora şi a poporului român”, a declarat părintele Arhimandrit Ciprian Grădinaru.

Şerban Mircea Stan, unul din voluntari, a mărturisit: „Eu unul am avut o bucurie imensă în suflet când am văzut părinţi care ne priveau cu speranţă că prin gestul nostru, dar şi cu ajutorul rugăciunilor noastre, starea celor internaţi, deşi aflaţi în stare gravă, se poate îmbunătăţi. Pentru noi, aceasta este bucuria supremă, că putem să le alinăm suferinţa, fie şi puţin.”

Până acum voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului s-au implicat în mai multe campanii umanitare. Dintre acestea amintim campania Donează sânge, salvează o viaţă!, (desfăşurată la nivel naţional în urma căreia s-au colectat peste 7000 de litri de sânge), precum şi campania Sănătate pentru sate, (demarată anul acesta, în data de 12 septembrie 2015, în cadrul căreia au beneficiat de consultaţii medicale gratuite, până acum, peste 1.000 de persoane – vârstnice, cu statut socio-economic scăzut, persoane cu dizabilităţi, nedeplasabile, cu boli cronice, cu nivel educaţional redus, cazuri sociale etc).

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Ziua Pământului

Ziua de 22 aprilie a fost declarată sărbătoare oficială a planetei Pământ în anul 2009 de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU). Decizia a fost adoptată ca expresie comună a dorinţei tuturor de a contribui la un…