Binecuvântare arhierească pentru copiii din cadrul ASCHF Roman

Sâmbătă, 2 mai 2015, la orele după amiezii, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului a fost alături de copiii de la Asociația de Sprijin a copiilor handicapați fizic – România (ASCHF), filiala Roman, potrivit epr.ro.

Ierarhul, împreună cu un sobor de preoți romașcani, a oficiat o slujbă de binecuvântare a tuturor celor care lucrează și beneficiază de serviciile acestei asociații. Totodată, Înaltpreasfinția Sa, în cuvântul rostit la această întâlnire de suflet, a reafirmat faptul căBiserica va fi, în continuare, alături de persoanele aflate în dificultate ori cu nevoi speciale.

”A fost o întâlnire emoționantă, Înaltpreasfințitul Ioachim dialogând cu copiii și cu părinții lor prezenți la slujbă cărora le-a adus speranță prin cuvântul rostit, iar la final le-a oferit iconițe în semn de dragoste”, a explicat preotul Valentin Băltoi, consilier cultural.

de la începutul anului trecut, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, biserica ”Precista Mare” din Roman s-a implicat în susținerea ASCHF Roman, oferind ajutor copiilor prin serviciile unui kinetoterapeut salarizat din fondurile parohiei.

Comentarii Facebook


Știri recente