Ateliere de discurs public la Centrul eparhial din Buzău

La Biblioteca eparhială „Ghenadie Episcopul“ din Buzău a început, luni, 4 mai 2015, o serie de ateliere care vizează realizarea unui discurs public de succes. Proiectul intitulat SE Tine un discurs! Public! se desfăşoară pe parcursul a trei zile şi este susţinut de absolvenţii cursului de „Public Speaking“ al Amaliei Sterescu, după cum ne-a precizat Domnul Consilier mass-media Dragoş Olteanu.

Printre participanţi se numără specialişti în departamentele de relaţii publice din cadrul unor instituţii publice buzoiene şi reprezentanţi ai mass-mediei locale, care vor împărtăşi tinerilor din judeţul Buzău idei, modele de bune practici şi experienţe deprinse în urma evenimentului de formare.

În acest sens, Pr. Prof. Cristian Marius Dima, consilier la Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul al Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei, a precizat următoarele: „Prin activităţile proiectate, ne alăturăm organizaţiilor din 33 de ţări europene, care celebrează Săptămâna Europeană a Tineretului (4-10 mai), cu sute de iniţiative, cu şi pentru tineri. Nu ne vom opri aici, ci vom continua să diversificăm agenda Sectorului nostru cu alte activităţi de training, tabere, excursii şi, bineînţeles, cu participarea a peste 50 de tineri la cel mai mare eveniment dedicat tinerilor ortodocşi, în ţara noastră, Reuniunea Europeană a Tinerilor Ortodocşi, care se va desfăşura în septembrie 2015, la Cluj-Napoca – Capitala Europeană a Tineretului“.

Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, prin Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, vine în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare ale elevilor, studenţilor şi tinerilor, în general, cu diverse proiecte menite să faciliteze participarea, includerea şi angajabilitatea acestora pe piaţa educaţională europeană, pe piaţa muncii şi, bineînţeles, în activităţile curente ale Bisericii locale.

Comentarii Facebook


Știri recente