Ateliere de creaţie pentru tinerii centrului de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae” din Reşiţa

În cadrul activităţilor desfăşurate de centrul de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae”, fiecare sâmbătă din perioada Postului Mare este un prilej pentru tinerii şi copii centrului, să se adune la biserica cu hramul „Schimbarea la Faţă”, din Govândari, după cum ne-a precizat Darius Herea.

Coordonaţi de doamnele profesoare de religie, Ioana Haţiegan, Nona Schinteie şi Crina Imbrescu, aceşti tineri confecţionează felicitări, obiecte decorative şi mărţişoare. Tot în această perioadă tinerii participă şi la un atelier de pictură, în cadrul căruia învaţă să picteze icoane pe lemn şi pe sticlă. Prin aceste ateliere de creaţie se doreşte ca tinerii şi copii să se apropie mai mult de Biserică, să înveţe munca în echipă şi să se cunoască pe ei înşişi.

Centrul de tineret „Sfântul Ierarh Nicolae” al Parohiei „Schimbarea la Faţă” din Reşiţa, îşi propune să ofere tinerilor posibilitatea participării la activităţi artistice, culturale şi educative cu caracter duhovnicesc, scopul final fiind cunoaşterea şi însuşirea valorilor Biserici noastre şi apropierea tinerilor de Sfântul Potir.

Comentarii Facebook


Știri recente