Articole de îmbrăcăminte și echipament sportiv pentru centrul CITO Tabacovici Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, prin colaborarea doamnei Erika Stark (director general DGASPC Arad) și prin implicarea domnului Ban Emilian (Sef CITO Tabacovici) și a domnului Sorin Roșca (Inspector la DGASPC Arad), s-a organizat în data de 12 februarie 2016 o activitate cu caracter umanitar destinată celor 20 de beneficiari din cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională Tabacovici al DGASPC Arad, după cum ne-a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect.

Tinerii prezenți în incinta Centrului au fost vădit bucuroși de darurile primite cu aceasta ocazie, articole noi vestimentare, echipament sportiv și dulciuri. Având în vedere faptul că mai mult de jumătate dintre beneficiari sunt implicați într-un program sportiv de recuperare denumit Many faces of the Bicycle, echipamentul sportiv a fost nu numai necesar, dar și binevenit.

Atmosfera din timpul întâlnirii și a întregii activități a fost una călduroasă, toți beneficiarii și personalul Centrului arătându-se bucuroși, încercând, după puterile și capacitățile fiecăruia, să-și exprime mulțumirea.

CITO Tabacovici este un centru de tip rezidențial care se adresează persoanelor cu dizabilități și asigură în principal găzduire, îngrijire, recuperare, reabilitare și reintegrare socială și profesională pe o perioadă determinată sau nedeterminată beneficiarilor.

Comentarii Facebook


Știri recente