Arhiepiscopul Ciprului: Sunt bine și în câteva zile mă întorc la treburile mele

Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului

„Sunt foarte bine și în câteva zile mă întorc la treburile mele”, a declarat pentru Romfea.gr Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului la scurt timp după intervenția chirurgicală.

Întrebat despre starea sa de sănătate de jurnaliștii de la Romfea, Arhiepiscopul Ciprului a declarat că operația a decurs cu succes și că starea sa de sănătate se recuperează într-un ritm foarte rapid.

De asemenea, Preafericitul Părinte Hrisostom a subliniat că medicii care s-au ocupat de recuperarea postoperatorie sunt foarte profesioniști și l-au asigurat că într-o săptămână se va întoarce la activitățile sale.

Potrivit Romfea, luni, 2 iulie, Preafericitul Părinte Hrisostom a fost vizitat de Președintele Republicii Cipru, Nikos Anastasiadis.

Arhiepiscopul Ciprului mulțumește tuturor celor care l-au vizitat la patul său de suferință, precum și celor care i-au fost alături aceste zile, transmițând mesaje de susținere și sănătate.

La finalul lunii iunie, Preafericitul Părinte Hrisostom II, Arhiepiscopul Noii Justiniane și al întregului Cipru, a fost operat la colon la spitalul privat Aretaeio din Nicosia.

Într-o declarație oferită presei cipriote, medicii Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe a Ciprului au transmis că „intervenția a fost reușită iar cursul postoperator este bun”.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Ce s-a vorbit la Iași și Neamț despre „Duhovnicul Bucureștilor”

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi au organizat în perioada 13-15 noiembrie 2018 Colocviul Internaţional „Întâlnirea cu Duhovnicul”, dedicată „Duhovnicului Bucureștilor” – Părintele Sofian Boghiu (1912-2002). Mitropolitul Teofan despre „Duhovnicul…