Arhiepiscopia Târgoviștei vine în sprijinul unei familii afectate de un incendiu

Arhiepiscopia Târgoviștei se implică în ajutorarea unei familii cu posibilități financiare limitate a cărei locuință a fost afectată recent de un incendiu.

Prin intermediul Sectorului Social-Filantropic al Eparhiei și prin implicarea Pr. paroh Ștefan Nichifor, familia din satul Slobozia Cocoşi, comuna Cornăţelu, a primit luni mai multe materiale de construcție necesare reconstruirii casei.

Site-ul oficial al Eparhiei notează faptul că acțiunea reprezintă o „mărturie a iubirii față de aproapele și un mijloc de manifestare a filantropiei creștine în cadrul societății noastre, pentru a dărui modele demne de urmat semenilor noștri”.

Acțiunea filantropică a avut loc cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei și exarh patriarhal.

Foto credit: Arhiepiscopia Târgoviștei

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Părintele Patapie Kavsokalivitul va vorbi la Cluj-Napoca despre „Sf. Paisie Aghioritul și Porfirie Kavsokalivitul și îndrumarea tinerilor”

Părintele Patapie Kavsokalivitul va susţine în 3 iunie, în Cluj-Napoca, o conferinţă despre „Sfinţii Paisie Aghioritul și Porfirie Kavsokalivitul și îndrumarea tinerilor”, anunţă Radio Renaşterea. Părintele Patapie Kavsokalivitul este iconar, aghiograf, doctor în teologie și…