Arhiepiscopia Târgoviștei ajută un fiu duhovnicesc aflat într-o grea încercare

Cu binecuvântarea IPS Nifon, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit în 17 mai 2017 unui fiu duhovnicesc din Târgoviște aflat în suferință suma de 15.000 lei, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Aceasta a fost constituită din contribuția Centrului Eparhial și suma rezultată în urma unei colecte realizate la unele parohii din protoieriile Târgoviște Sud și Târgoviște Nord, în ziua 14 mai 2017.

Suma a fost virată în contul deschis de familia tânărului. El se află acum la o clinică din Ungaria unde se pregătește pentru o intervenție chirurgicală oculară, cu mari șanse de a-i salva vederea.

Toți cei care au posibilitatea să ajute acest tânăr o pot face prin contribuție directă în contul RO52BTRL01601201J30838XX, deschis la Banca Transilvania pe numele Mareș Elena Roxana.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Catavasier

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut cartea Catavasier sau Octoih Mic. Cartea cuprinde: Cântările Învierii pe cele opt glasuri, Polielee și Mărimuri, Catavasiile de peste an și alte cântări de trebuință din…

PS Sofronie: Avem datoria să păzim unitatea Bisericii

Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, a sfințit duminica aceasta biserica cimitirului parohial din Husasău de Criș, informează Pr. Cristian Rus, consilier cultural și relații mass-media al Eparhiei. După târnosirea locașului cu hramurile Învierea lui Lazăr…