Arhiepiscopia Dunării de Jos | Campania „Donează sânge, salvează o viaţă!” la Tecuci

Eparhia Dunării de Jos, în cooperare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi, a organizat în 6 aprilie 2017, cu sprijinul voluntarilor din Protoieria Tecuci, o acţiune de donare sânge, după cum ne-a transmis Pr. Gabriel Molocea, Consilier misionar și mass-media.

La campanie au participat 29 de persoane, slujitori şi credincioşi din parohiile din cadrul Protoieriei Tecuci şi elevi voluntari din Liga Tineretului Ortodox, Filiala Tecuci.

Personalul specializat în recoltarea de sânge şi aparatura tehnică necesară au fost asigurate de Centrul Regional de Transfuzie Sanguină – Galaţi.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…

Revista Chemarea Credinţei – numărul 51

A apărut numărul 51 (Septembrie– Octombrie 2017) al revistei Chemarea Credinţei, publicaţia Patriarhiei Române adresată copiilor și familiei creștine. În acest număr, editorialul Din înțelepciunea copiilor este redactat de Ionuț Gerorge Mihăeș.Textul are titlul Sfinte…