Apariţie editorială: „Năpârstoc, hai la joc!“

La Editura BASILICA a Patriarhiei Române, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, a apărut recent o carte cu jocuri pentru copii intitulată Năpârstoc, hai la joc!. Conceptul şi textele sunt semnate de Ani Eliza Busuioc.

Vă invităm pe toţi, copii, părinţi, şi bunici, la joc. Veţi găsi în această carte toate jocurile pentru mai mulţi jucători publicate în revista „Chemarea Credinţei“, se arată în cuvântul adresat cititorilor.

Printre jocurile prezente în carte se numără:

  • Labirint spre comoara înţelepciunii,
  • Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu;
  • Călători spre Catedrala Patriarhală,
  • Mănăstiri din România;
  • Spre Muntele Sinai,
  • În drum spre şcoală.

Cartea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile Cuvântul Vieţii (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1) sau prin comandă pe internet la adresa magazin@editurapatriarhiei.ro.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IPS Iosif în Belgia (6)

Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a spus IPS Iosif

Prezent duminica aceasta în parohia Sfinții Ioachim și Ana din Hoogstraten, Belgia, IPS Iosif a vorbit comunităţii româneşti despre familia creştină şi pericolele de care este ameninţată în aceste vremuri. Pruncii sunt binecuvântarea familiei, a subliniat Înaltpreasfinţia Sa. Ierarhul…

Revista Chemarea Credinţei – numărul 51

A apărut numărul 51 (Septembrie– Octombrie 2017) al revistei Chemarea Credinţei, publicaţia Patriarhiei Române adresată copiilor și familiei creștine. În acest număr, editorialul Din înțelepciunea copiilor este redactat de Ionuț Gerorge Mihăeș.Textul are titlul Sfinte…