Alimente pentru persoane defavorizate din Arad

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, în perioada 12 – 13 februarie 2016 au fost dăruite mai multor persoane defavorizate 90 de pachete cu alimente, a precizat Părintele Arhim.Teofan Mada, vicar eparhial.

Aceste acțiuni derulate prin proiectul misionar-filantropic O inimă care vede sunt de real folos persoanelor bolnave, atât bătrânilor aflați în nevoi, dar și tinerilor săraci care au serioase probleme de integrare socială, care fac apel la sprijinul parohiilor arădene cu posibilitate de implicare social-filantropică.

În acest cadru social dinamic, sunt necesare programe de solidaritate și ajutorare continue pentru a aduce speranță și bucurie celor aflați în nevoi. Aceste activități social-filantropice sunt rezultatul implicării comune a diverselor instituții de drept privat de profil alimentar din Arad, care manifestă solidaritate cu activitățile sociale ale parohiilor arădene.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

500 ani de la sfinţirea Catedralei din Argeş | ‘Ctitoria Sfântului Neagoe Basarab exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc’ – Patriarhul Daniel

Sfântul Neagoe Basarab a fost un bun român și un creștin ortodox cu deschidere universală. Astfel, această ctitorie a sfântului domnitor exprimă credința, înțelepciunea și frumusețea sufletului românesc, a evidențiat Părintele Patriarh Daniel în predica…