Alimente pentru persoane arădene defavorizate

alimente-pentru-persoane-aradene-defavorizate

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, mai multe persoane cu venituri mici au beneficiat, în perioada 13-14 ianuarie 2016, de ajutoare alimentare (140 pachete), acordate prin programul O inimă care vede, după cum ne-a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect.

Între aceste persoane se numără pensionari cu pensii foarte mici, persoanele cu handicap gradul I sau II, șomeri în plată, familii beneficiare de alocații pentru susținerea familiei, precum și alte categorii de persoane. Produsele acordate sunt de natură alimentară de bază, pâine, făină, ulei, mălai, zahăr, fiind distribuite inclusiv conserve de carne de porc și vită, pate de ficat, paste făinoase și dulciuri.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
antioch2

Patriarhul Antiohiei a ajuns la Bucureşti

Preafericitul Părinte Patriarh Ioan al X-lea, Patriarhul Antiohiei şi al întregului Orient, a sosit luni, 26 septembrie 2016, în Bucureşti. Preafericirea Sa, împreună cu membrii delegaţiei antiohiene şi Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei, au aterizat…