Alimente pentru persoane arădene defavorizate

alimente-pentru-persoane-aradene-defavorizate

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, mai multe persoane cu venituri mici au beneficiat, în perioada 13-14 ianuarie 2016, de ajutoare alimentare (140 pachete), acordate prin programul O inimă care vede, după cum ne-a precizat Arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect.

Între aceste persoane se numără pensionari cu pensii foarte mici, persoanele cu handicap gradul I sau II, șomeri în plată, familii beneficiare de alocații pentru susținerea familiei, precum și alte categorii de persoane. Produsele acordate sunt de natură alimentară de bază, pâine, făină, ulei, mălai, zahăr, fiind distribuite inclusiv conserve de carne de porc și vită, pate de ficat, paste făinoase și dulciuri.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
IMG_9722

Târnosirea bisericii din Vişeu de Jos – Danova

Duminică, 24 iulie 2016, cu începere de la ora 09:00, Înaltpreasfinţitul Părinte Iosif, Mitropolitul Europei Occidentale şi Meridionale, şi Preasfinţitul Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului, au oficiat slujba de târnosire a…