Alba Iulia: Ședința anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a fost prezidată de IPS Irineu

Sala Sfântul Ierotei a Centrului Eparhial din Alba Iulia a fost marți, 16 februarie 2017, a găzduit şedinţa anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a salariaţilor bisericeşti, notează site-ul oficial al Eparhiei.

La şedinţă au participat consilierii eparhiali, cei zece protopopi din eparhie şi câte un membru reprezentant din fiecare protopopiat.

Lucrările au fost deschise de Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei, care i-a îndemnat pe cei prezenți să contribuie la buna desfăşurare a activităţilor prin ajutorarea tuturor celor care se află în dificultate.

În continuare, părintele arhidiacon Rafael Orzeiu, Preşedinte al CAR Alba Iulia, a prezentat propunerile şi proiectele pentru acest an.

Tot în această zi, în Salonul de oaspeţi al Centrului eparhial, a avut loc întâlnirea anuală a ierarhului cu cei zece părinţi protopopi ai eparhiei. În cadrul ședinței, părinţii au prezentat propunerile pentru anul 2017.

La final, ierarhul i-a felicitat pe toţi pentru implicarea în viaţa eparhiei.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Ziua Pământului

Ziua de 22 aprilie a fost declarată sărbătoare oficială a planetei Pământ în anul 2009 de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU). Decizia a fost adoptată ca expresie comună a dorinţei tuturor de a contribui la un…