Ajutor financiar și material în aprilie 2017 pentru sute de persoane din Episcopia Sloboziei și Călărașilor

În luna aprilie 2017 au primit ajutor financiar și material 670 persoane din Episcopia Sloboziei și Călărașilor. Valoarea ajutorului se ridică la 26.690 lei.

Eparhia, prin serviciile sociale acreditate, a desfășurat în luna aprilie peste 137 activități sociale, potrivit site-ului oficial unde se pot consulta mai multe amănunte.

Activitatea social-filantropică desfășurată la nivelul Episcopiei se realizează în conformitate cu Statutul pentru organizare și funcționare al Bisericii Ortodoxe Române și Regulamentul de organizare și funcționare a sistemului de asistență socială în Biserica Ortodoxă Română.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Catavasier

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut cartea Catavasier sau Octoih Mic. Cartea cuprinde: Cântările Învierii pe cele opt glasuri, Polielee și Mărimuri, Catavasiile de peste an și alte cântări de trebuință din…

PS Sofronie: Avem datoria să păzim unitatea Bisericii

Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, a sfințit duminica aceasta biserica cimitirului parohial din Husasău de Criș, informează Pr. Cristian Rus, consilier cultural și relații mass-media al Eparhiei. După târnosirea locașului cu hramurile Învierea lui Lazăr…