Adunarea Generală anuală a Casei de Ajutor Reciproc din Episcopia Oradiei

În conformitate cu Regulamentul pentru organizarea și funcționarea Caselor de Ajutor Reciproc ale clerului și salariaților bisericești din Eparhiile Bisericii Ortodoxe Române, în ziua de joi, 24 ianuarie 2013, în sala festivă de la Centrul Eparhial al Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, a avut loc ședința anuală a Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc a clerului și salariaților bisericești din cadrul Episcopiei Oradiei, după cum informează Biroul de presă al Episcopiei Oradiei.

În cadrul ședinței, prezidată de Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, s-a făcut prezentarea dării de seamă activității Casei de Ajutor Reciproc, a contului de gestiune și a bilanțului gestionar pe anul 2012, precum și a planului financiar pentru anul 2013.

S-a constatat că fișele membrilor C.A.R. sunt conduse la zi, cu ajutorul unui program informatic specific, fiind înregistrate toate cotizațiile și cotele de deces încasate, precum și împrumuturile acordate și ratele reținute lunar în cursul anului 2012.

Având în vedere expunerile făcute la Darea de Seamă, Contul de Gestiune și Bilanțul anului 2012, Adunarea Generală a aprobat materialele prezentate.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Sărbătoarea Bunei Vestiri la Mănăstirea Nera

Paraclisul Mănăstirii Nera și-a sărbătorit sâmbătă, 25 martie 2017, hramul. Cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a oficiat Sfânta Liturghie. Răspunsurile la slujbă au fost oferite de grupul psaltic Ethos al Eparhiei Caransebeșului.…