Adunarea Eparhială a Episcopiei Devei și Hunedoarei

adunarea-eparhiala-a-episcopiei-devei-si

În sala de ședințe a Centrului eparhial, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a prezidat marți, 26 ianuarie 2016, lucrările Adunării Eparhiale a Episcopiei Devei și Hunedoarei, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

În deschiderea ședinței ordinare anuale, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, într-un cuvânt de binecuvântare a lucrărilor Adunării Eparhiale, a mulțumit tuturor celor care, în anul precedent, s-au implicat în buna desfășurare a activităților din cadrul Episcopiei, cu nădejdea ca și în anul acesta, lucrătorii și colaboratorii Centrului eparhial să fie la fel de bine angrenați în slujirea lui Dumnezeu și a credincioșilor hunedoreni.

În continuare, rând pe rând, au fost prezentate în plenul Adunării Eparhiale rapoartele de activitate specifice fiecărui sector din cadrul Episcopiei Devei și Hunedoarei, prin care s-a reușit, într-un mod succint, prezentarea întregii activități a Episcopiei în anul 2015, dar și propunerile de activități pentru anul în curs.

La lucrările Adunării Eparhiale au participat părinții protopopi, preoți din cuprinsul eparhiei, oficialități locale și județene și personalități culturale din cuprinsul județului Hunedoara.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente
zilele-educatiei-ortodoxe-la-timisoara

Zilele Educației Ortodoxe, la Timișoara

Școala Gimnazială Sfântul Antim Ivireanul din Timișoara, în parteneriat cu Grădinița Troița și Asociația Prologos, au organizat în perioada 24-27 septembrie 2016 cea de-a V-a ediție a Zilelor Educației Ortodoxe. Prima acțiune din cadrul evenimentul…

Conferinţă la Târgu Ocna

Sfântul Antim Ivireanul evocat la Târgu Ocna

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și la inițiativa părintelui protoiereu Ioan Bârgăoanu, Protopopiatul Onești a organizat marți, 27 septembrie,  conferința teologică Trei sute de ani  de ani de la moartea martirică…