Adrian Ciureanu a fost înmormântat. IPS Calinic s-a rugat lui Dumnezeu pentru sufletul tânărului

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani care și-a dat viața pentru a salva de la înec o femeie și pe fetița ei de 9 ani, a fost înmormântat vineri. Slujba a fost oficiată în 11 august 2017 de IPS Calinic al Argeșului și Muscelului care s-a rugat pentru iertarea păcatelor și odihna veșnică a tânărului Adrian Ciureanu.

Înhumarea eroului a avut loc în cimitirul din satul natal Stroești aflat în comuna Mușătești, județul Argeș, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Părintele Arhiepiscop a adresat familiei îndoliate condoleanțe şi a amintit în cuvântul rostit că Adrian este un adevărat erou care și-a arătat dragostea față de semeni într-un mod absolut. Instinctul de a salva două vieți l-a trimis în valurile învolburate ale mării, fără să se mai gândească la propria viață sau la persoana cea dragă pe care o avea lângă el.


Adrian Ciureanu se afla cu soția în concediu pe litoralul românesc. Fiind o persoană dispusă să ajute în orice împrejurare, în ziua de 8 august a sărit în marea agitată pentru a salva două persoane care au ignorat steagul roșu arborat de salvamari.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Statistici | Filantropie şi dăruire pentru semeni. Mii de persoane au beneficiat de Programele „Sănătate pentru Sate” şi „Prevenție și educație pentru sănătate”

Prin programele Sănătate pentru Sate şi Prevenție și educație pentru sănătate, derulate cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, mii de români au fost îndrumaţi şi ajutaţi pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Ei au fost consiliaţi de…

Patriarhul Daniel la Curtea de Arges

Primire călduroasă a Patriarhului Daniel la Curtea de Argeș. Preafericirea Sa va participa la evenimentele dedicate celor 500 ani de existență a ctitoriei Sfântului Neagoe Basarab

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a ajuns luni seară la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș, unde a fost întâmpinat de IPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, și de sute de credincioși, între…